Silinebilir Duvar Boyası: Ev Temizliğinde Zaman ve Enerji Tasarrufu

Ev dekorasyonunu tamamlayan duvar boyalarının silinebilir olması, kolay silinebilmesi evinizin temiz görünmesine katkı sağlar. Duvar boyası silinebilir olduğu takdirde toz, kir ve lekelerden arındırılabilir. Bu şekilde hijyenik bir ortamda yaşamak mümkün olur. Su bazlı, akrilik, reçine esaslı olarak Polisan tarafından üretilen silinebilen duvar boyası çevre dostu olması ile de dikkat çeker.
15-05-2024
Dakika
Silinebilir Duvar Boyası: Ev Temizliğinde Zaman ve Enerji Tasarrufu

Büyük şehirlerin yoğun yaşamında ev temizliği için çok fazla zaman ayrılması çoğunlukla mümkün olmaz. Bundan dolayı da zamandan ve enerjiden tasarruf etmeyi sağlayacak çözümler aranır. Siz de ev temizliğinde zaman ve enerji tasarrufu yapmak istiyorsanız silinebilir duvar boyası tercihinde bulunabilirsiniz. Ilık su ve mikrofiber bez ile duvarlarınızı kolayca temizleyebilirsiniz. Kimyasal içerikli temizlik maddeleri kullanmadan ve yüksek efor harcamadan duvarlarınızı temizleyebilirsiniz.

Ev temizliğini hızla tamamlamanız için Polisan tarafından geliştirilen boyaların temizliği son derece pratik olarak yapılır. Duvarın temizlenmesi için fırçalamaya, ovalamaya gerek bulunmaz. Sadece mikrofiber bezle silinmesi ile duvarın temizliği hızlı şekilde gerçekleştirilir. Duvarın ıslak kalmaması ve su lekelerinin oluşmaması için kuru bezle üzerinden geçilmesi yeterli olur.

Silinebilir silikonlu duvar boyası ile dekorasyonunuzu tamamlamanız halinde duvarlarınızı silerek temizleme imkanı bulabilirsiniz. Duvarın üzerinde lekeler olmaması, renginin solmaması ile de her yıl boyanın yenilenmesine gerek kalmaz. Aksine duvarlarınızı silerek uzun yıllar boyamadan kullanmanız mümkün olur.

Silinebilir Duvar Boyası Avantajları

Silinebilir duvar boyası kullanılması ile birlikte çok sayıda avantaja sahip olunur. Bu boyanın sunduğu avantajların genişliği ile birlikte gün geçtikçe daha fazla tercih edildiği görülür. Polisan tarafından üretilen su bazlı silinebilir duvar boyası bileşenleri akrilik, reçine esaslı, silikon katkılıdır. Bu bileşenleri ile benzersiz bir yapıya sahip olan silinebilir boyanın sunduğu avantajlar arasında şunlar yer alır:

·        Kolay temizlenir: Ev temizliğinde kolaylık ve zamandan tasarruf sağlar. Mikrofiber bez ve ılık su ile temizliği pratik şekilde yapılır.

·        Kokusuzdur ve boyanma sonrasında hemen kullanılması mümkündür.

·        Uygulaması kolaydır: Su bazlı silinebilen boya profesyonel olmayan kişiler tarafından da kolayca uygulanabilir.

·        Daha fazla alan boyanır: Esnek yapılı ve yüksek kapatıcılığı olan boya ile daha fazla metrekarenin boyanması mümkün olur.

·        Rengi solmaz: Uzun yıllar boyunca renginde sararma ve solma olmadan kullanılabilir.

·        Dekoratiftir: Geniş renk yelpazesine sahiptir ve bütün dekorasyon tarzları ile uyumlu olan renkleri bulunur.

Silinebilir silikonlu duvar boyası kalabalık ve çocuklu ailelerin beklentilerini karşılar. Duvarların sık kirlenmesinden dolayı boyanma zorunluluğunun önüne geçilir. Evin boyasının yenilenmesi için yüksek bütçeler hazırlanmasına gerek kalmaz. Boyanın kemikleşme süresinden sonra sadece ılık su ve mikrofiber bezle silinmesi yeterli olur.  

Silinebilir Boya Renkleri

Silinebilen duvar boyası fiyatları ve sunduğu avantajlar ile beklentilerin üzerine çıkmayı başarır. İç cephelerde son kat boya olarak kullanılır. İç mekanları daha ferah ve geniş gösterecek renkleri bulunur. Aynı zamanda dekorasyonda kendi tarzınızı farklı renkler ile ortaya koymak istediğinizde koyu renkleri de kullanabilirsiniz.

Beyaz renk duvar boyasını Polisan ürünlerinden tercih ettiğiniz takdirde silinebilir olmasının yararını görebilirsiniz. Açık renkte silinebilir boya ile küçük odaların çok daha geniş görünmesini sağlayabilirsiniz.

Polisan tarafından hazırlanan silinebilen duvar boyasında renk kartelası son derece geniştir. Bu sayede dekorasyonunuzu tamamlayacak olan rengi bulmanız mümkün olur. Son yılların trend rengi olan gri silinebilir duvar boyası ile siz de duvar boyasında trendleri yakalayabilirsiniz.

Silinen duvar boyası renkleri hemen inceleyebilir ve farklı renkleri bir arada kullanarak duvarlarınızda da tarzınızı yansıtabilirsiniz. Polisan ürünleri ile duvarlarınızı boyamanın ardından uzun yıllar tekrar boyamanıza gerek kalmaz, boyanızı silerek uzun yıllar aynı yeni görünümü ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.