Modelleme Kilinden Neler Yapılır?

Modelleme kili bir ürünün minyatür modelinin oluşturulmasında kullanılır. İnsanların sanatsal yönlerinin ortaya çıkmasını sağlar. Çocukların severek oynadıkları oyun hamuru olarak da kullanılabilir. Bu şekilde çocukların da sanatsal yönlerinin ortaya çıkması mümkündür. Bunun için oyun hamuru üretiminde zararlı maddelerin yer almamasına dikkat edilmektedir.
08-03-2024
Dakika
Modelleme Kilinden Neler Yapılır?
Sanat kili olarak da adlandırılan bu ürünü hobilerinize hayat vermek için kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilir ve birbirinden güzel süs eşyaları ve dekoratif ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Kolay şekil alması, kurumasının ardından ise çatlama yapmaması ile kalıcı ürünler ortaya çıkarabilirsiniz ayrıca ortaya çıkardığınız ürünleri boyayarak farklı renklerde ürünler yapabilirsiniz.

İş hayatının stresinden uzaklaşmanın en keyifli yolu hobi sahibi olmaktır. Hobi olarak dekoratif ürünler ortaya çıkarmak istiyorsanız oyun hamuru seti kullanabilirsiniz. Altı farklı renkte olan bu set ile yaratıcı ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Yaptığınız modelleri tıpkı sanat eseri gibi gururla sergileyebilirsiniz. Dayanıklı olan oyun hamuru ile ortaya çıkaracağınız sanatsal ürünleri ve çocuğunuzun ilk oyuncaklarını ömür boyu sergileyebilirsiniz.

Modelleme Kili Nedir?

Modelleme kili büyükler tarafından olduğu gibi çocuklar tarafından da oyun hamuru olarak kullanılan bir üründür. Farklı renklerde modelleme kili üretilir. Bu sayede farklı renklerde modeller oluşturulabilir. Renkleri birbirine karıştırarak yeni renkler oluşturabilirsiniz. Dayanıklı ve hafif olması ile kullanım kolaylığı sunar.

Kaliteli malzemeden üretilen oyun hamuru ufalanarak dökülmez. Böylece model oluştururken ya da çocuklar oynarken etrafın kirlenmesi gibi sorunlar yaşanmaz. Yere düşmesi halinde ise leke yapmaz. Polisan tarafından üretilen oyun hamurunun özellikleri arasında şunlar bulunur:

       6 farklı renkte set halindedir.

       Hava ile temas ettiğinde kurur ve oluşturulan modeller bozulmaz.

       Renkler birbiri ile homojen olarak karıştırılabilir ve yeni renkler üretilebilir.

       Oyuncak güvenliğini işaret eden CE EN-71 sertifikasına sahiptir.

       Çatlamaz ve yüzeyinde bozulma olmaz.

       Hafif yapıdadır ve kolayca taşınır.

       Kalıcı modeller, sanatsal, dekoratif ürünlerin ortaya çıkarılması için uygundur.

sanat kili

Modelleme Kili ile Neler Yapılır?

Oyun hamurundan neler yapılır merak edilen konular arasında yer alır. Oyun hamuru denildiğinde sadece çocuklar için üretildiği düşünülür. Oysa bu ürünün diğer adı da modelleme kilidir. Bu ürünle çocuklar kaliteli zamanlar geçirebilirler. Aynı zamanda yetişkinler hobilerine hayat verebilirler. Modelleme kili yeni ürün geliştirilmesinde de kullanılır. Bu şekilde aslında modelleme kili ile yapılabilecekler kişinin yaratıcılığı ile sınırlıdır denmesi yanlış olmaz. Oyun hamuru ile ne yapılır sorusunun cevabı:

       Çeşitli hayvan figürleri

       Ev maketleri

       Takı ve süs eşyaları

       Minyatür modeller

       Biblolar, dekoratif eşyalar

Hava ile temas ettiğinde kuruyan bu ürün ile yapacağınız süs eşyalarının ve dekoratif ürünlerin üzerini vernikleyebilirsiniz. Böylelikle parlak bir görünüm elde edebilirsiniz.

6’lı oyun hamuru alarak siz de kendi fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hobi faaliyetlerinizde ve çocuklarınızın oynaması için oyun hamuru alırken mutlaka kaliteli olmasına önem vermelidir. El ile temas edilen oyun hamuru kaliteli olduğu takdirde güvenle kullanılabilir. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.