Gri ile Uyumlu Renkler Nelerdir? Ev Dekorasyonunda Gri ile Uyumlu Renkler

Polisan hem iç cephe hem de dış cephe boyaları konusunda kalitesiyle iddiasını ortaya koyuyor. Geniş renk yelpazesine sahip olması sayesinde her göz zevkine uygun renk seçeneğini müşterilerine sunuyor. Bu şekilde göz zevkinize uygun dilediğiniz renklerde boyama işlemi yapabilmeniz sağlanıyor. Hem dış cephe hem de iç cephe seçeneklerinde en çok sevilen ve tutulan renklerden birinin de gri renk duvar boyası olduğu söylenebilir. Dekorasyon açısından hem pek çok renkle kolay uyum sağlaması hem de altın ve gümüş renkli parçalarla şık uyum yakalaması sayesinde gri ev boyası en çok sevilen ve tercih edilen seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
08-03-2024
Dakika
Gri ile Uyumlu Renkler Nelerdir? Ev Dekorasyonunda Gri ile Uyumlu Renkler

Evde Gri Rengin Önemi

Dekorasyon dendiğinde akla gelen ilk renkler arasında Polisan gri renkleri yer alıyor çünkü ev dekorasyonunda grinin önemi oldukça fazladır. Gri iç cephe boyası evlere hem şıklığı hem de modernliği aynı anda getirebilir. Bu sayede ev dekorasyonunuzda kullanmanız durumunda odanızın daha havalı görünmesini sağlayabilirsiniz. En çok tutulan gri boya türleri ise şu şekilde sıralanabilir.

       Polisan açık gri duvar boyası

       Polisan dingin gri duvar boyası

       Polisan marjinal gri duvar boyası

       Polisan gizemli gri duvar boyası

En sevilen gri renk seçenekleri arasında yer alan Polisan dingin gri evinize hem şık bir görünüm kazandırırken hem de spor bir görünüm kazandırıyor. Son dönemlerde oldukça popüler olan spor şıklığı, yeni ev dekorasyonlarında oldukça tercih ediliyor. Polisan su bazlı, akrilik kopolimer reçine esaslı boyaları sayesinde kolay silinebilme özelliğine sahiptir. Bu sayede gri duvar boyası görünümünü uzun yıllar korumaya devam eder.

Gri ile Uyumlu Renkler

Gri ile Uyumlu Renkler

Ev ve ofis dekorasyonlarında en çok kullanılan renk olan gri ve tonları ortamın havasını oldukça değiştiriyor. Özellikle ofis alanlarında estetik ve dekoratif bir görünüme sahiptir. Gri duvar boyası tonları pek çok renkle uyum sağlayabildiğinden daha çok tercih edilmektedir. Bu sayede duvarlarınızda gri rengi kullanarak eşyalarınızda fazla renk kullanabilmeniz sağlanır.

Polisan dış cephe boyası dendiğinde de akla ilk gelen seçenekler arasında gri dış cephe boyası ve tonları geliyor. Gri renk her daim şık görünmektedir. Polisan dış cephe boyalarında kendini temizleyebilen bir özelliğe sahiptir. Bu sayede dört mevsim kullanım kolaylığı sağlar. Tüm zorlu hava koşullarına uygun olarak tasarlanmış olup yağmur damlalarını emilmesine izin vermeden süzülmesini sağlar. 

Gri duvar boyasını pek çok renk seçeneği ile kombinlemek mümkündür. Dekorasyon açısından oldukça konforlu olan gri rengin en çok yakıştığı renk kuşkusuz mavidir. Özellikle dingin gri ve açık gri ile uyum yakalayan mavi, ev ve ofis dekorasyonlarınız için doğru karar olabilir. Sarı ve tonlarının da gri renkle uyum yakaladığını söylemek mümkündür. Özellikle marjinal gri ve hardal sarısının uyumu sayesinde evinize modern şıklık getirmeyi sağlayabilirsiniz.

Bunların dışında gri dendiği zaman akla gelen renklerden birinin pembe olduğu söylenebilir. Özellikle mercan renginin gri mobilyalarla uyumu oldukça havalıdır. Bu iki zıt rengi kombinlemeniz sayesinde salonunuzda spor şıklığını yakalamayı başarabilirsiniz. Siyah, kahverengi, krem rengi, beyaz, antrasit, turuncu ve son zamanların gözdesi altın rengi de gri ile oldukça uyumludur. İhtiyacınız olan iç cephe boyasını Polisan’da bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.