Dönüşüm Astarı Nedir? Dönüşüm Astarı Ne İşe Yarar?

Boya uygulamalarında birçok kişi tarafından kullanılan dönüşüm astarı boya projelerinin kusursuzluğunda önemli bir kriterdir. Polisan dönüşüm astarı boyama işlemleri öncesinde yüzeyin boyamaya hazırlanmasını sağlayan profesyonel bir üründür.
08-03-2024
Dakika
Dönüşüm Astarı Nedir? Dönüşüm Astarı Ne İşe Yarar?
dönüsüm astari


Eski ve hasar görmüş olan yüzeylerde kullanılan bu ürün, boyama işleminin daha düzgün olmasını sağlar. Boyama yüzeyinin uygun bir zemin olarak hazırlanmasında etkili olan bu ürün;

       Ahşap

       Metal

       Beton

       Alçıpan gibi yüzeylerde kullanılabilir.

Dönüşüm astarı farklı kilogram boyutlarında satılmaktadır. 10 Kg dönüşüm astarı genel olarak ortalama büyüklükteki alanların boya işlemi için hazırlanmasında ideal boyuttur.

Dönüşüm Astarı Nedir?

Boyama işlemi için ön hazırlık ürünü olarak bilinen dönüşüm astarı yüzeylerde düzeltme yapılması gereken alanlarda kullanılır. Bu astar boya tabakasının altına yapışarak boyanın daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Duvar dönüşüm astarı boya yapılacak olan duvarın pürüzsüz bir hale getirilmesini sağlayarak boya sonrası yüzey korumasında etkili olmaktadır. Polisan tarafından üstün kalite standartlarında üretimi gerçekleştirilen bu ürün uygun fiyat avantajları ile satışa sunulmaktadır. Dönüşüm astarı fiyat araştırmalarında marka güvenilirliği mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır.

Dış cephe dönüşüm astarı yıpranmış ve boya işlemi gerektiren dış cephe tamiratlarında ve boya işlemlerinde kullanılan bir üründür. Bu ürün özellikle dış cephe ortam şartlarına uyum sağlayacak niteliklerde üretilir. Kaliteli dış cephe astarları dış cephe boya işlemlerinin çok daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Dönüşüm Astarı Ne İşe Yarar?

Boyacılık faaliyetlerinde önemli bir adım olan astar işlemleri dönüşüm astarı Polisan ürünleri kullanılarak çok daha etkili bir biçimde yerine getirilmektedir. Yüzeylerde bulunan kusurların düzeltilmesinde, emiciliğin kontrol altına alınmasında ve boyanın çok daha iyi yapışarak dayanıklılığın artırılmasında etkili olan bu ürün, uzun ömürlü bir boyama işlemine sahip olunmasını sağlamaktadır.

Dönüşüm astarı uygulaması profesyonel boyacılar tarafından yapılabileceği gibi bu alanda bilgi ve tecrübe sahibi kişiler tarafından da kolaylıkla yapılabilir. Basit adımları içeren dönüşüm astarı uygulamaları boyama işlemlerinin uzun ömürlü olmasını sağlayarak boyama işlemi için gerekli ekonomik sonuçların minimum düzeye çekilmesini sağlar.

Dönüşüm Astarı Nerelerde Kullanılır?

Geçiş astarı olarak da bilinen dönüşüm astarı, boya faaliyetlerinin yapıldığı tüm alanlarda kullanılmaktadır. İç cephe dönüşüm astarı iç mekanlarda gerçekleştirilecek olan boyama faaliyetlerinde boya öncesi uygulanarak yüksek kaliteli bir işlemi için zeminin hazır hale getirilmesini sağlar. Geçiş astarı 10 kg fiyat bilgisi için boya üretiminde kalite standartlarını yakalamış olan Polisan tercih edilebilir. Çeşitli yüzeylerin boya öncesi hazırlığında kullanılan bu ürün,

       İç ve dış duvarlar

       Ahşap yüzeyler

       Metal yüzeyler

       Beton yüzeyleri

       Sıva ve alçı yüzeyleri

       MDF yüzeyleri

       Sunta yüzeyleri gibi farklı alanlar için özel formüller ile ayrıcalıklı olarak üretilerek satışa sunulur.

Boyama yapılacak alanın boya işlemi için önceden uygun ürünler ile hazırlanması boya işlemi sonucu elde edilecek olan sonuçların daha yüz güldürücü olmasını sağlamaktadır.

Dönüşüm Astarı Çeşitleri

Polisan geçiş astarı, farklı yüzey türlerinde kullanım için farklı özellikler göz önünde bulundurularak üretilmektedir. Dönüşüm astarı çeşitleri arasında ise;

       Akrilik dönüşüm astarı

       Silikon esaslı dönüşüm astarı

       Epoksi dönüşüm astarı

       Yağ esanslı dönüşüm astarı

       Çinko fosfat dönüşüm astarıdır.

Farklı yüzeylerin dönüşüm astarı ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tercih edilecek olan ürünler farklı gereksinimlerin karşılanmasını sağlamaktadır. Yağlı boya dönüşüm astarı, yağlı boya yapılacak olan yüzeylerde boyama işlemi öncesi hazırlık için ideal bir seçimdir. Bu ürün Polisan güvencesi altında uygun fiyat seçenekleri ile satılmaktadır. Polisan astar seçenekleri ile ihtiyacınız olan ürüne ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.